Političar ni ispunil obećanja – i ponovo visi

dizanje_pusta_2013_1Pust je lanjski, aš se ni niš promenilo, političari samo lažu i obećavaju te im samo nos raste – zato je pust ponovo ‘Političar’, kazao je predsjednik VMO Vasanska Mladen Žigulić, nakon što je Emil Jeletić donio ‘Političara’ – pod parolom ‘Loš političar – dobra penzija’.

Pred pedesetak mještana, gostiju te predstavnika grada Opatije, prijateljima Vasanske u ugodnoj domaćoj atmosferi obratio se predsjednik VMO Vasanska Mladen Žigulić zahvalivši se što su u tolikom broju došli usprkos hladnoći, te napomenuo da je ovaj pust Političar ovo leto obećal rešit još jedan problem.

– Pomirit će dva kupca auto garaže Slatina koji se sada svađaju (godinama ni bilo kupaca, a sada su odjedanput dva), a ako ne, onda će ju sam storit i stavit va funkciju i zato da pokaže da misli ozbiljno odmah je stavio na sebe zidarsku kapu od novina, kazao je Žigulić.

Iako je današnja situacija u društvu teška VMO Vasanska zajedno s dobrim ljudima pripremio je vrhunsku gurmansku feštu – oko 130 porcija palente s divljači i fažola s kobasicama uz vino i sokove. Feštu su sponzorirali članovi LD “Lane”, Goran Ivančić (Istranka), Radnik d.d. Opatija i Buldog Opatija, a prisutna publika podružila se uz iće i piće te obećanje koje je izrečeno – ako Političar ne riješi problem i drugo leto opet ćemo ga staviti da visi.

dizanje_pusta_2013

Izvor: PodUčkun.net