Članovi radnog tima za uređenje kupališta Slatina dali zeleno svjetlo idejnom projektu @ Opatija

Plaža Slatina

Plaža Slatina

Članovi radnog tima za uređenje kupališta Slatina, u kojem sudjeluju predsjednik MO Vasanska Mladen Žigulić, predstavnici tvrtke Riviera Zdenko Protuđer i Zvonko Maslać, te djelatnici grada Opatije na čelu s gradonačelnikom Ivom Dujmićem, zamjenicima Marinom Gašparić i Fernandom Kiriginom, pročelnik gradskog UO za prostorno uređenje Zdenko Tupanjac, i Tomica Štivić, arhitekt u Odjelu podržali su nakon nedavnog sastanka idejni urbanističko – arhitektonski projekt kupališta Slatina.

Nakon preciznog izlaganja ključnih elemenata iz projekta uređenja Slatine, i Žigulić i Maslać i Protuđer, koji su aktivno sudjelovali u prezentaciji – iskazali su svoje zadovoljstvo vidljivim rezultatom, te podržali ovakvo rješenje budućeg uređenja kupališta Slatina koje će zasigurno, kako su se složili, postati motorom za daljnji razvoj i unapređenje s bogatim mogućnostima turističke ponude Opatije.

Na sastanku je dalje usuglašeno da će Idejni urbanističko-arhitektonski projekt kupališta Slatina, što ga je izradio Urbicom d.o.o. prvo biti prezentiran na zasebnoj prezentaciji novinarima i predstavnicima medija, potom će se u Vili Antonio na sljedećoj zasebnoj prezentaciji ovaj idejni projekt predstaviti široj javnosti, a onda će i za mještane Vasanske biti održana još jedna, posebna prezentacija istoga projekta.

Grad Opatija će od Primorsko-goranske županije zatražiti pokretanje procedure kako bi se raspisao natječaj za dodjelu koncesije na Slatini.

Izvor: PodUčkun.net