Završeni radovi u Ulici Put za Plahuti

Predstavljanje završenih radova…

Opatija – Završena je rekonstrukcija Ulice Put za Plahuti u Mjesnom odboru Vasanska napravljena u duljini od 750 metara, od skretanja za Ulicu Carmen Sylve. Proširena je cesta na dijelovima gdje je to bilo izvedivo kako bi se dvosmjerni promet mogao nesmetano odvijati, sagrađeni su potporni zidovi, postavljeni rubnjaci i novi asfalt. Cijena izvršenih radova s PDV-om iznosi 1.870.000,00 kn. Radove je izvela tvrtka Goran graditeljstvo d.o.o.

– Zadovoljan sam učinjenim jer stanovnici ove ulice sada imaju adekvatno uređen pristup do svojih kuća. Vjerujem da su i naši sugrađani sada zadovoljni novom infrastrukturom, što im ujedno daje i veću kvalitetu života. Dobili smo i odgovarajući parkirni prostor koji je korisnicima besplatan za korištenje, a s kojeg se pruža prekrasna vizura na Opatiju i Kvarner. Zahvaljujem građanima na strpljenju tijekom odvijanja radova, kao i izvođačima radova na kvalitetno obavljenom poslu te svim gradskim službama koje su sudjelovale u ovom projektu, kazao je gradonačelnik Ivo Dujmić.

– Dugo smo čekali i pisali peticije, ali smo sada i dočekali novu cestu. Riječ je o jednom zahtjevnom projektu, u koji smo i mi kao Mjesni odbor bili uključeni. Ovo je službeno otvaranje novouređene Ulice Put za Plahuti, a za naše mještane ćemo, vjerujemo da će nam to epidemiološka situacija dozvoliti, organizirati prigodnu feštu na našem potoku, istaknuo je predsjednik VMO Vasanska Mladen Žigulić.

Gradonačelnik Dujmić je kazao da se u Opatiji nastavljaju i mnoge druge investicije, a trenutno su u tijeku radovi na na SRC Dobreć, izgradnji Dječjeg vrtića Veprinac i drugoj fazi MOHO centra u Domu Liburnija u Voloskom.

Izvor PodUčkun.net