Otvorenje 5. kata Trgovačkog centra Slatina privukao veliki broj posjetitelja @ Opatija

cucina_tc_slatinaNedavno je svečano otvoren 5. kat novog Trgovačkog centra Slatina, a ako je suditi prema velikom interesu posjetitelja i komentarima koji su se mogli čuti već prvog radnog dana, novootvoreni trgovački centar u potpunosti je pogodio s ponudom koja već duže vrijeme nedostaje u Opatiji.

Caffe bar “La Piccola Cucina”, trgovina igračaka “Eurom Denis”, trgovina “Happy Dreams” s ponudom kvalitetnih madraca i kreveta te Studio Diva od danas su na raspolaganju svim Opatijcima i njihovim gostima, uz već prethodno otvoren maximarket Tommy te trgovinu odjeće Kik. Prema riječima Kristijana Brke, ostatak poslovnih prostora biti će u funkciji već u studenom, a povodom otvorenja posjetitelji su tijekom cijelog dana mogli besplatno uživati u pripremljenim delicijama te nastupu klape Opatija.

Poseban pažnju posjetitelja privukao je ugostiteljski objekt “La Piccola Cucina”, na vrhu centra, s jednim od najljepših pogleda na Opatiju i cijeli Kvarner.

– Povodom otvorenja napravili smo posebnu promotivnu akciju, u kojoj će kompletna ponuda našeg ugostiteljskog objekta biti u pola cijene. Tako će se do slijedeće nedjelje moći u pola cijene kušati istarska tjestenina s nekoliko vrsta umaka, dnevna juha, kroasani, tramezzini. Radno vrijeme objekta je svakodnevno od 7 do 23 sata, a uskoro otvaramo i zatvorenu terasu za pušače, a za konzumacije veće od 50 kuna ostvaruje se pravo na besplatan parking u našoj garaži, kazao nam je Kristijan Brko.

Otvaranjem centra već je zaposleno više od 50 osoba, slijedi otvaranje još novih trgovina i uskoro nova zapošljavanja. Objekt, koji se prostire na 4.200 četvornih metara prostora u cijelosti je realiziran upošljavanjem domaćih tvrtki i njihovih zaposlenika, poručili su iz TC Slatina.