FOTO: Raskošne koreografije majstora pirotehnike oduševile posjetitelje Festivala vatrometa @ Opatija

Raskošne koreografije

Raskošne koreografije

Umjesto kiše i bljeskova munja, opatijsko su nebo sinoć obasjale atraktivne ”vatrene kugle”, lansirane u sklopu jubilarnog 5. Festivala vatrometa na kojem su majstori pirotehnike prezentirali svoje raskošne i spektakularne koreografije.

Iako je pljusak u ranijim poslijepodnevnim satima ”oprao” opatijske ulice i plažu Slatina na kojem se Festival vatrometa već pet godina tradicionalno održava krajem lipnja, do samog početka manifestacije nebo se razvedrilo, a razvedrili su se i gledatelji kad su na scenu stupile skupine uličnih zabavljača i žonglera – Triko Cirkus Teatar iz Zagreba, Cigo One Man Band iz Pule i Rad Rays iz Opatije, koji su vještim akrobacijama oduševili sve prisutne.

Uvod u ”najeksplozivniji” dio večeri dao je Neno Belan koji je nastupio sa svojim Fiumensima, a prvi vatromet u programu koji je vodila Karmela Vukov Colić zasjao je nešto iza 22 sata. Taj ”baby vatromet”, namijenjen najmlađim posjetiteljima, pratila je glazba iz animiranog filma ”Frozen”, da bi ključni dio večeri stigao nešto prije ponoći.

Fotogaleriju pogledajte na ovom linku

Izvor: PodUčkun.net